– L’espectacularització de la informació política i la percepció ciutadana

Doctoranda: Nereida Carrillo Pérez

Dirigida per: Dra. Carme Ferré Pavia

L’infoentreteniment i l’espectacularització de la informació política és la línia de recerca que segueix Carrillo per a l’elaboració de la seva tesi doctoral. L’estudi L’espectacularització de la informació política als mitjans catalans i la seva percepció ciutadana continua i amplia la investigació iniciada en el treball de recerca Els elements de l’espectacle en la informació política. El cas de les eleccions generals de març de 2008 als mitjans catalans, defensat el gener de 2010 a la UAB.

A través de reflexions teòriques i l’anàlisi de dades procedents de la recerca empírica, l’estudi aborda la rellevància de l’espectacularització de la informació política, els seus elements característics i la seva percepció ciutadana. La recerca inclou anàlisi de contingut i estudis de recepció i se centra en els casos del tractament als mitjans catalans de les eleccions generals de 2008 i els comicis al Parlament de Catalunya de 2010.

Nereida Carrillo és investigadora de Comress, llicenciada en Periodisme per la UAB, magíster i treballa com a redactora multimèdia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s