‘Barcelona TV. Llibre d’Estil’

La directora de Comress, la doctora Carme Ferré, va coordinar l’elaboració del llibre d’estil de Barcelona Televisió. Primer com a producte intern i després publicat a l’editorial UOC (Universitat Oberta de Catalunya), és la guia de la cadena per tal de garantir una informació de qualitat i la coordinació dels seus productes. Des de l’ideari corporatiu fins als elements de grafisme, passant pel dubtes lingüístics i els gèneres periodístics, sense oblidar les qüestions ètiques, tot s’entrellaça en el complex món de la televisió. El llibre d’estil de Barcelona Televisió vol ser una guia breu i clara que ajudi a fer bon periodisme.

Més informació: http://www.editorialuoc.cat/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=110

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s