Magazín digital ‘Papel de Aguas’

L’Associació Agua, Ríos y Pueblos (ARP) va encarregar al grup de recerca Comress la creació i producció del magazín digital Papel de Aguas, en el marc de la línia de treball sobre la visibilització de temes socials desatesos pels grans mitjans, que el grup investiga. A través d’un conveni amb ARP, la Direccció General de Participació Ciutadana i l’Agència Catalana de l’Aigua, Comress ha col·laborat en aquesta experiència internacional que comença a 2010 i continuarà en els propers anys.

Papel de Aguas és el setmanari digital de l’exposició Aigua, Rius i Pobles i de les activitats ciutadanes de discussió i diàleg que aquesta promou. Com a eina activa, col·labora a la difusió dels problemes socials vinculats a l’aigua a tot el món: conflictes polítics, massacres, desplaçaments forçats, drets de les comunitats indígenes, desastres naturals i no naturals.

Amb redacció virtual a Barcelona i a Ciutat de Mèxic, Papel de Aguas reuneix col·laboracions dels moviments socials i ha tutoritzat estudiants de la UAB i joves periodistes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s