Pluralisme als mitjans de comunicació

Dins l’obra La Catalunya plural, global i en xarxa (3 volums), que ha editat la Fundació Catalanista i Demòcrata, el volum “Plural” conté un capítol dedicat al pluralisme als mitjans de comunicació elaborat per Carme Ferré Pavia. Els coautors del volum són Albert Branchadell, Maria Àngels Orriols, Ferran Sàez i Josep Sort.

Ferré Pavia detalla el pluralisme als mitjans en el de gènere o sexual, l’identitari, el territorial i lingüístic, el social, el polític i el religiós-espiritual.  Els altres àmbits tractats són la gestió de les empreses de comunicació i com afecta al pluralisme, la formació dels professionals i l’etnografia a les redaccions, la gestió ciutadana i la necessària visió del concepte, sense cinisme periodístic ni paternalisme polític.

Els volums s’han general a partir de sessions de conversa en grups de treball.

Referència de l’obra: La Catalunya plural, global i en xarxa. Fundació Catdem. Catarroja: Afers, 2010.

Un pensament sobre “Pluralisme als mitjans de comunicació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s