Llibre d’estil de l’Agència Catalana de Notícies

L’Agència Catalana de Notícies va presentar dimarts 28 de setembre de 2010 el seu Llibre d’estil, que recull les pautes sobre la identitat, la imatge, els gèneres, els formats, el model de llengua i la guia ètica que menen l’agència de notícies nacional. El llibre, per a l’ACN, pretén ser un compromís amb el sector i amb la professió, a part d’un manual que fixa criteris i valors internament. L’acte va servir també per celebrar el desè aniversari de l’ACN i explicar els avenços que ha aconseguit en aquest temps.

L’obra ha estat elaborada conjuntament per l’Agència i per l’Institut de la Comunicació (Incom-UAB), a qui se li’n va encarregar el projecte d’estudi, proposta i elaboració. La coordinadora del projecte ha estat la directora de Comress, la doctora i investigadora de l’Incom-UAB Carme Ferré Pavia.

En l’acte, celebrat  al Col·legi de Periodistes e Catalunya, hi van intervenir el degà del Col·legi, Josep Maria Martí; la rectora de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i presidenta de l’ACUP, Imma Tubella; el director de l’ACN, Saül Gordillo, i les autores del llibre, Carme Ferré Pavia  i Anna Nogué Regàs, subdirectora de l’ACN.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s