– Comress a les III Jornades de Recerca en Comunicació dels Països Catalans

El 14 de desembre de 2011 es van celebrar les III Jornades de Recerca en Comunicació dels Països Catalans, que organitza la Societat Catalana de Comunicació. La trobada pretén presentar joves investigadors i grups de recerca de creació recent, per tal de posar en comú aspectes de la recerca emergent i les noves temàtiques en Comunicació a Catalunya i els altres territoris de parla catalana.

Per part de Comress-Incom UAB van participar en l’encontre la seva directora, Carme Ferré, i també Catalina Gayà, Jaime Orozco i Cristina Perales. A més de grups de l’Incom i de la UAB, hi van participar estudiosos de la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de Vic, la Universitat de Barcelona i la Universitat de València, entre d’altres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s