Dieta mediàtica, fidels als propers

L’Associació Catalana de Televisió ha entrevistat Carme Ferré, que dirigeix el grup de recerca de Comunicació i Responsabilitat Social de l’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Arran de la presentació del Baròmetre de la Comunicació a Catalunya, en què l’Incom va participar, l’associació va voler comentar amb ella alguns aspectes que els van semblar interessants o aprofundibles.

Un d’ells és que l’audiència dels mitjans de proximitat és molt fidel, ja que el consum de televisió local continua creixent cada any. Segons l’informe “La Comunicació a Catalunya. Resum 2011″ elaborat per la Fundacc (Fundació Audiències de la Comunicació i la Cultura) ho va fer un 30,8%.

L’entrevista de l’Associació Catalana de Televisió

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s