Jornada sobre la RSC de les empreses de comunicació a la Facultat de Comunicació de la UAB

Jornades_RSC_UABL’ètica dels mitjans de comunicació, més enllà dels manuals d’estil

Sovint ens referim a l’ètica dels mitjans però aquesta queda sotmesa a l’entramat empresarial de la corporació que n’és propietària. Les empreses responsables es gestionen a través de l’anomenada Responsabilitat Social Corporativa, que més que un discurs dels media o una imatge corporativa, s’ha d’aplicar als àmbits legal, mediambiental, econòmic i social de l’empresa. El cas Murdoch ens en dóna aquests dies un exemple d’incompliment brutal.

La Facultat de Ciències de la Comunicació acull dimarts 11 de desembre la XXIV Jornada Corresponsables, coorganizada pel grup de recerca de l’Institut de la Comunicació Comress (Comunicació i Responsabilitat Social), el Màster de Direcció de Relacions Públiques i Gabinets de Comunicació del Departament d’Audiovisual i l’empresa Corresponsables. Això suposa una mirada transversal a la comunicació i una trobada poc comuna entre empreses de diferent tipus.

En les tres meses que tindran lloc durant el matí hi participen agències de comunicació com ara 1990ms i Valores y Márketing, la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, La Vanguardia, ComRàdio, Servimedia, les institucions Forética i l’Observatori de la RSC, el projecte europeu Media Accountability i Dircom Catalunya.

A la tarda una taula sobre comunicació de les ONG en temps de crisi completa les activitats.

L’assistència és gratuïta i cal inscriure’s a: www.corresponsables.com, enllaç http://evento

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s