Etiquetes

, , , , , , , , ,

Vivim en una cultura de l’espectacle? Quins símptomes mostra? Qui ho ha estudiat? Què n’han dit? Quins productes culturals han estat els senyalers de la sàtira informativa i la informació servida amb humor? Quin rol polític té aquest format? Pot un pallasso explicar les notícies de la setmana? Quins actes de la vida quotidiana han passat a ser jocs on line?

Si t’interessa alguna d’aquestes preguntes, compartim inquietuds i hem buscat les respostes. Carme Ferré, directora de Comress-Incom UAB; Catalina Gayà i Nereida Carrillo, investigadores del mateix grup; Iliana Ferrer, professora de la UAB, i José Carlos Lozano i Diego F.  Montoya, professors d’universitats internacionals, s’han posat d’acord per oferir Infoentretenimiento. El formato imparable de la era del espectáculo, un llibre sintètic que fa un panorama ordenat i divulgatiu sobre aquest fenomen, que compta amb un pròleg del periodista Toni Soler.

Aquest llibre obre la col·lecció That’s entertainment de l’editorial UOC. Es dóna el fet que l’entreteniment està protagonitzant l’oferta formativa d’algunes universitats, ja que és la naturalesa de gran part del nostre consum mediàtic. La Universitat Oberta de Catalunya ofereix un màster UOC-TV3 sobre entreteniment i la Universitat Rovira i Virgili també té oferta de màster de Continguts Televisius d’Entreteniment.

invitacióEl llibre es presenta dijous 20 de juny a les 19.30h a la Casa Almirall de Barcelona (c. Joaquim Costa, 33) i comptarà amb les autores de les universitats catalanes i amb un monòleg d’Oriol Rodríguez Artola. Comress-Incom UAB us hi convida.