La Marató, transparència per agrair la solidaritat

La Marató de TV3 recull cada edició, fins i tot l’any que en va fer dues, milers de donacions de particulars, associacions i empreses que hi contribueixen desinteressadament. Malgrat que les dades econòmiques són accessibles, els enquestats a la tesi doctoral de Jaime Alberto Orozco, defensada el març d’enguany, no sempre consideraven que la transparència de l’entitat fos màxima.

Encara que posem totes les dades a l’abast dels televidents, un informe d’RSC a una pàgina web o un resultat de comptes anual mai no serà tan informatiu com un audiovisual amb testimonis que parlen de les seves experiències, els investigadors que van poder gaudir de les ajudes d’aquesta iniciativa.

TV3 i el Canal 33 van programar ahir a la nit La Marató dels investigadors 2008, un reportatge sobre el resultats de les recerques de la Marató que es va dedicar a les malalties mentals greus. Aquesta, com les d’altres edicions, és accessible per televisió a la carta i suposa una acció més d’exercici de responsabilitat.

marató_2014_col·labora

 

Enguany la Marató es dedicarà a les malalties del cor, com ara les congènites i les vàlvulopaties. Segons l’OMS, a 2008 més de 7 milions de persones van morir al món per malalties coronàries.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s